Hypotheek

Als onafhankelijk advieskantoor staat gedegen advies en maatwerk op basis van toekomstmogelijkheden, carriere en werksituatie voorop. Met onze kennis en jarenlange ervaring zorgen wij dat uw hypotheek altijd aansluit bij uw wensen en behoeften. Bovendien houden wij rekening met de voorziening die door uw werkgever zijn getroffen.

Ga naar Bereken maximale hypotheek *
Ga naar Hypotheekrenteoverzicht **
Ga naar Besparen op uw hypotheek

Enkele kenmerken Hypotheek Prinsenland:

Bent u particulier of zelfstandige of heeft u de dienst verlaten? Uiteraard bent u dan ook meer dan welkom bij ons kantoor. 

Militair:
*   Uw maximale hypotheek hangt mede samen met uw type arbeidscontract  --> BOT - BBT - FPS fase 1/2/3

**   Let op voor militairen zijn niet alle geldverstrekkers in het overzicht geschikt

Arbeidscontract bij Defensie 
Wat uw mogelijkheden zijn, hangt sterk af van het type arbeidscontract dat u bij Defensie heeft; BBT, FPS of BOT. Ook met een BBT of FPS fase 1 of 2 contact kunt u in aanmerking komen voor een hypotheek. Laat door ons bekijken wat uw mogelijkheden zijn, bij voorkeur voordat u een bod op een woning uitbrengt.

Militair let op  --> Overlijdensrisicoverzekering en arbeidsongeschiktheid
Een punt waar onze collegakantoren vaak in de fout gaan betreft het advies over de overlijdensrisico- en arbeidsongeschiktheidsverzekering. Als medewerker bij Defensie zijn niet alle producten voor u geschikt. Komt u te overlijden of raakt u arbeidsongeschikt bij een missie of oefening in risicogebied? U krijgt geen uitkering indien u niet correct bent verzekerd.  Laat u daarom voorlichten door professionals die alles weten van de regelgeving voor Defensiepersoneel.

Voor nadere informatie over de problemen met de overlijdensrisicoverzekering verwijzen wij naar ons nieuwsitem over dit onderwerp

Vliegers
U bent piloot? Uiteraard houden wij ook in die gevallen rekening met de af te sluiten producten.

Vul ons contactformulier in en ontvang een informatiepakket. Of bel vrijblijvend met  010-4552500 .


        
Gedserpad 39, 3067DR Rotterdam, Nederland
010 455 25 00
Naar desktopsite gaan
Mobiele website van SiteOpMobi
sc